Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент

...
Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент
Коментари Харесай

Зеленски пред депутати от Австралия: Имате прекрасни бронетранспортьори, няма да е лошо да ни дадете

Украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога съобщи пред Народното събрание на Австралия през днешния ден, че са нужни нови и по-силни наказания против Русия, с цел да се усили натискът над нея поради нашествието ѝ в Украйна, съобщи Ройтерс.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 3530
Той посочи, че Русия би трябвало да бъде държана за виновна за предишните си провинения и предизвести, че в случай че светът се провали в това да накаже Москва, то това може да насърчи и други страни да поведат война против техните съседи. 

Австралия достави отбранително съоръжение и филантропична помощ за Украйна, а също по този начин наложи и възбрана върху експорта на алуминий и алуминиеви руди, включително и боксит, за Русия. По-рано през днешния ден Австралия вкара и мита в размер на 35 % на всички артикули, изнасяни от Русия и Беларус за нея като част от усилване на натиска над Русия. Досега Австралия е наложила наказания на 443 съветски физически лица, включително и предприемачи, които са доближени до съветския президент Владимир Путин, както и на 33 юридически компании, включително и на по-голямата част от съветския банков бранш и на фирмите, отговарящи за съветския суверен дълг, напомня Българска телеграфна агенция.

Австралия е присъединила в санкционния си лист и самия съветски президент Владимир Путин. Санкционирани са и редица беларуски жители и компании, включително и беларуският президент Александър Лукашенко. Пред австралийските депутати Зеленски изиска и доставки на австралийските бронетранспортьори " Бушмастър ", добавя ТАСС.

Украйна би трябвало да има всичко належащо на бойното поле. Например вие имате прелестни бронетранспортьори " Бушмастър ", които могат да окажат основна помощ на Украйна, съобщи Зеленски.

,,Каня вашата прелестна страна в нашите приморски региони и на нашите брегове на Черно и Азовско море за обновяване на нашите пристанища``, добави той.  

Зеленски акцентира, че възраждането на морския бранш в Украйна може да бъде персонален принос на Австралия за стабилността.

От своя страна министър председателят на Австралия Скот Морисън разгласи във встъпителните си думи за изявлението на Зеленски, че австралийското държавно управление ще даде още 25 милиона австралийски $ под формата на военна помощ за Украйна, съобщи Франс прес. Помощта ще бъде под формата на " отбранителна военна техника ", като радари, медицински доставки и храна.

Австралия застава до Украйна против Русия, съобщи Морисън и напомни, че страната е осигурила 91 милиона австралийски $ под формата на военна помощ за Украйна, 65 милиона австралийски $ за филантропична помощ и 70 000 тона термални въглища, които се употребяват за производството на сила.

Той увери, че страната му продължава да работи с сътрудниците, с цел да накара Русия да заплати оптималната цена за дейностите си в Украйна, посредством целеви наказания върху физически и юридически лица, възбрана на енергийни, петролни или газови артикули, възбрана на износа на алуминий и на боксит за Русия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР